Bestrating Impregneren

We kunnen uw bestrating opnieuw impregneren met een milieuvriendelijk impregneer product.
Door het impregneren wordt de bestrating waterafstotend en is hierna beschermd tegen weersinvloeden en bovendien eenvoudiger te onderhouden.

Wat is impregneren?
Eigenlijk is het hydrofoberen, als we praten over hydrofoberen, dan hebben we het specifiek over iets water afstotend maken. ‘Hydro’ betekent water, en ‘foberen’ betekent afstoten. Hydrofoberen betekent dus dat we de bestrating behandelen met een water afstotend product.
Nieuwe bestrating krijgt in veel gevallen zo’n beschermingslaag vanaf de fabrikant.
Deze beschermingslaag zorgt dat de toplaag van de steen, vuil en waterafstotend is.
Zo’n beschermingslaag neemt door het gebruik, reinigen en door weersinvloeden in kracht af en verliest hierdoor zijn beschermde werking.
Na het reinigen kunnen wij de bestrating opnieuw beschermen met een milieuvriendelijk impregneer product. Dit wil niet zeggen dat de bestrating niet meer groen kan worden, een glasplaat kan in de winter zelfs groen worden.
Deze behandeling zorgt ervoor dat de bestrating weer een aantal jaren water afstotend is en zich makkelijker laat onderhouden.

Bent u milieubewust?
Wij behandelen de bestrating met een milieuvriendelijk product op waterbasis, een product dat ook wordt gebruikt om vochtige buitenmuren van woonhuizen te beschermen.

Wat kost impregneren?
De prijs wordt bepaald door de kwaliteit van het impregneer middel en de zuigende werking van de steensoort, hoe poreuzer de steen hoe meer impregneer-product er nodig is.
We komen daarom altijd vooraf vrijblijvend bij u op locatie kijken.

Heeft u al direct een vraag over impregneren ?  info@bgs-reiniging.nl

Top
×