Klant beoordelingen

Hoe klanten ons hebben ervaren

Placeholder Image

Louis van der Aa

4 okt 2023

Prima uitgevoerd zoals afgesproken komen de afspraken na. Alles weer keurig opgeruimd ziet er weer als nieuw uit. Op naar een onkruidvrij terras.

Placeholder Image

FB

Mierlo
9 jul 2023

Uitstekend werk geleverd door Richard. Oprit en tuinbestrating ziet er weer prachtig uit. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Placeholder Image

Bas

Moergestel
26 jun 2023

Wij hebben een ruime tuin met een groot houten vlonder bij de vijver en een flink tegeloppervlak rondom het huis. Via internet ben ik bij Richard uitgekomen. Richard heeft na een lange dag hard werken alles weer netjes gereinigd. De tuin ligt er nu weer top bij. Enkele tijdens de reiniging weggespoten voegen zijn netjes hersteld. Aanrader, bedankt Richard!

Placeholder Image

M.R

Grave
26 jun 2023

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de opdracht. Duidelijke afspraken werden gemaakt. Ik ben verbaasd en blij over hoe schoon de tuintegels geworden zijn.
Top bedrijf!

Placeholder Image

Loek

Vught
18 jun 2023

Ze hebben ons terras wederom prachtig mooi gemaakt.
Ze komen hun afspraak altijd na.
Een aanrader.
Bedankt Richard.

J. Ponjee

Heijen
18 jun 2023

Via Facebook het bedrijf voorbij zien komen, contact vooraf via mail en whatsapp gehad met Richard wat er moest gebeuren. De afspraak was zo gemaakt. In een bosrijke omgeving was het voor mij geen doen om 2 keer in het jaar het onkruid van mijn oprit uit te krabben. Dus Richard heeft alles schoon gespoten en naderhand onkruidvrij ingevoegd. Ben superblij met het mooie resultaat. Als ik dit eerder had geweten had me een hoop rugpijn en vrije zaterdagen gescheeld.

Placeholder Image

Ronald de Heer

Breda
21 apr 2023

Richard heeft onze voor-en achtertuin gereinigd en heeft geweldig werk verricht! De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Er is vooraf een duidelijke offerte verstrekt en er is door hem ook goed gecommuniceerd over de reiniging en de nieuw aan te brengen voegmortel, almede hoe het resultaat te blijven houden. Het verschil tussen hoe de sierbestrating voor en na de behandeling eruit zag is onvoorstelbaar. Wij kunnen BGS-Reiniging.nl dan ook van harte aanbevelen.

Elles Renet

Rosmalen
21 apr 2023

Wat een genot om eindelijk van het onkruid tussen al die kleine klinkers af te zijn! Richard heeft ons terras en onze oprit een aantal jaar geleden professioneel gereinigd en daarna gevoegd en deels geïmpregneerd. Hierdoor hebben wij al meerdere zomers kunnen genieten van een onkruidvrije bestrating. En dat kijkt toch even anders. Richard werkt netjes, geeft vakkundig advies, communiceert duidelijk en is goed bereikbaar. Wij raden zijn dienstverlening met veel plezier aan!

Placeholder Image

Fam. van den Brand

Rosmalen
29 dec 2022

We zijn heel tevreden over het voegwerk door BGS-reiniging.nl.

Het eindresultaat ziet er top uit. Heel strak en clean maar tegelijkertijd heeft het ook een natuurlijke look. Daarnaast hebben we de samenwerkingen en communicatie met Richard als heel aangenaam ervaren. Zowel vooraf, tijdens als na de werken. Snel, duidelijk, pragmatisch en afspraken worden nagekomen.

Het echte gemak gaan we als het goed is ervaren vanaf het voorjaar en in de zomer als er geen onkruid meer tussen de stenen door groeit.

Mooi werk!

Placeholder Image

Marion van den Bogaert

Real Movement
28 dec 2022

Zeer prettig bedrijf om mee te werken, komt altijd gemaakte afspraken na.
Vakkundige reiniging uitgevoerd van bestrating van kantoor meerdere jaren.

Placeholder Image

Geerts Groenendaal Hoveniers

Sint-Michielsgestel
22 dec 2022

Netjes, en uitstekend werk

Richard voert regelmatig diverse werkzaamheden uit voor ons bedrijf. Hierbij moet je denken aan impregneren, voegen van bijvoorbeeld waal/dikformaten en kinderkoppen. Aardige vent die weet wat werken is en waar je goede afspraken mee kunt maken; Heel Belangrijk !

Ga zo door …

Placeholder Image

Rens en Anneke van Heerbeek-Mutsaers

Tilburg
22 dec 2022

Wij hebben een groot terras dat bestaat uit straatklinkers, prachtig.
Maar in de loop van de tijd (wij wonen inmiddels 27 jaar in onze fantastische, tijdloos moderne woning) is het onkruid in de voegen tussen de klinkers dusdanig welig gaan tieren dat het verwijderen daarvan mij steeds meer is gaan irriteren. Van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar tevergeefs.
Totdat ik tijdens een Google-sessie bij BGS reiniging terecht kwam.
Een afspraak gemaakt via de telefoon, een en ander globaal doorgesproken en vervolgens een afspraak gemaakt voor een schouw. Die resulteerde in de opdracht om de gehele bestrating door Richard van BGS structureel onkruidvrij te maken. Uitermate prettig contact waarin alle wensen konden worden ingebracht waarna dit alles meteen werd meegenomen in de behandeling wat uiteindelijk resulteerde in een top resultaat. De medewerkers hebben alles schoon achtergelaten! Echt een aanrader wanneer je mooie bestrating helemaal dient te worden “gerestaureerd” waarna je er geen onderhoud meer aan hebt.

Placeholder Image

Van Lith Groendesign Hoveniers

Rosmalen
21 dec 2022

Wij werken graag met BGS reiniging, Duidelijk in communicatie en denkt goed mee.
Werken netjes en Leveren goede kwaliteit!

Placeholder Image

Luuk den Teuling

De Kleine Loonwerker Hoveniers
Sint-Michielsgestel
20 dec 2022

BGS voegt voor ons (www.dekleineloonwerker.nl) al een aantal jaren diverse soorten bestratingen op
iedere keer volgens afspraak (en flexibel) in tijd

ook wanneer er iets plotseling veranderd denkt hij altijd mee ook klant contact is zeer goed

zeker een aanrader !

Placeholder Image

BrandLoyalty

Den Bosch
20 dec 2022

BGS reiniging staat voor het nakomen van afspraken, komt met klantgerichte adviezen zorgt voor een opmerkelijk mooi resultaat na reiniging

Placeholder Image

Eetcafe De Prins Berlicum

Berlicum
19 dec 2022

Fantastisch bedrijf, mooie mensen en super resultaat! Blijft mega lang zitten, nooit geen onkruid en makkelijk bij te houden. Voor ons als horecabedrijf een echt visitekaartje en aanrader.

Placeholder Image

Harry van den Berg

Rosmalen
2 sep 2022

Richard werden al door diverse partijen aangeraden en wij zijn blij dat wij voor deze kwaliteit en zijn vakmanschap hebben gekozen. Nemen de tijd om eerst het project te beoordelen en de juiste adviezen te geven en het uiteindelijk resultaat matcht ook duidelijk de geschepte verwachtingen. Het voegen van bestrating is een precies werkje en er zijn op de markt veel producten en verwerkers die veel beloven maar niet nakomen. BGS en haar producten vormen hier een uitzondering op, goede kwaliteit!

Placeholder Image

Stephan Vink

18 mei 2022

Onlangs heeft Richard onze oprit en tuinpaden gereinigd en onkruidvrij ingevoegd. Na een ochtend hard werken mag het resultaat er zijn: de oprit en paden zijn mooi schoongespoten en opnieuw ingevoegd. Wat een verschil! Hij heeft alles netjes achtergelaten. Kortom een professioneel bedrijf met een vriendelijke medewerker: 5 sterren!

Placeholder Image

Anneke Lurling

Den Bosch
24 feb 2022

Bij ons is de oprit gereinigd en onkruid vrij gemaakt. Muurtjes ook gereinigd en geïmpregneerd. SUPER hoe het er nu uitziet!
Richard, we zijn ontzettend tevreden en ook terras achter nog schoon gemaakt!

Placeholder Image

Cees Schoneveld

1 nov 2021

Wij hebben vandaag de opritten laten reinigen en onkruid vrij laten maken . Ziet er perfect uit , complimenten voor Richard. Aanrader BGS – reiniging.nl

Placeholder Image

Esther van Dooren

Cadier en Keer
29 apr 2021

Zeer vriendelijke en hard werkende man. Klaart de klus zeer kundig en denkt mee. Het resultaat is FANTASTISCH!! Wat een uitkomst na jaren onkruid tussen de tegels uit schrapen. Vorig jaar laten doen, dit jaar slechts schoon hoeven te maken en klaar is je terras. Nazorg ook prima, kortom EEN ABSOLUTE AANRADER!!

Top
×